Sonos Stativ

Sonos Stativ

Ejer du en Sonos-højttaler? Fuldfør derefter dit Sonos lytte system med et smukt Sonos stativ fra Vebos. Disse stativer er specielt designet til Sonos-højttalere. Dette giver dig mulighed for at placere din højttaler i ethvert ønsket rum og nyde fantastisk lyd. Altid på det rette sted og højde. Bestil din Sonos standard fra Vebos, og nyd følgende fordele:

 • Sonos højttalerstande af høj kvalitet
 • Gratis levering med en minimumsordreværdi på € 100
 • Bestilt på arbejdsdage før kl. 14:00, afsendt samme dag
 • Kundebedømmelse på 9,1!
 • Altid en 2-års garanti

Tilbyder Sonos stativ

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Fordelene ved en Sonos stativ

Når du er den stolte ejer af en Sonos-højttaler, vil du naturligvis nyde din højttaler fuldt ud. Få derfor det bedste ud i din højttaler med Sonos stativ fra Vebos. Dette giver dig mulighed for nemt at placere din Sonos-højttaler på det ønskede sted og altid oprette den rigtige opsætning. På denne måde bestemmer du, hvor og hvornår du vil nyde en god lydoplevelse. Derudover har en højttalerstandard fra Vebos endnu flere fordele:

 • Let at flytte
 • Nyd dine yndlingsfilm og musik overalt
 • Ingen huller i væggene, du placerer bare stativet på gulvet
 • Let at montere
 • Slankt design, der passer ind i ethvert interiør
 • Fås i samme farve som din Sonos-højttaler
 • Perfekt i kombination med en TV stativ

Køb Stativ til Sonos

Oplev det omfattende udvalg af Sonos stativ fra Vebos ovenfor. I vores webshop finder du en stander til forskellige Sonos-højttalere, herunder:

Stativet er specielt udviklet til Sonos-højttalere. På denne måde kan du være sikker på, at højttaleren altid matcher standard pænt.

Smuk stand til Sonos

Vores Sonos stand er ikke kun meget brugervenlige, de er også smukke at se på. Stativene er lavet af høj kvalitet og tungt stål. Dette giver dem et luksuriøst og minimalistisk look. De er også færdig med en fin pulverlakering i samme farve som den matchende Sonos-højttaler. Placer højttaleren på stativet, så skabes en smuk helhed. På denne måde kan du være sikker på, at Sonos lytte system ser godt ud i ethvert interiør.

Let at montere

En stor fordel ved Sonos stand fra Vebos er, at det er meget let at montere din højttaler på stativet. Brug det medfølgende monteringsmateriale og manualen til dette. Derudover er stativerne forsynet med et hulrør, så du nemt kan skjule kabler fra syne. Derudover behøver du ikke bore huller i væggene for at fastgøre din højttaler. Fastgør højttaleren til stand inden for ethvert minut og voilà!

Stabil stander

Med en Sonos stand fra Vebos er du altid sikret den bedste kvalitet. Vores standarder er lavet af materialer af høj kvalitet. Dette gør dem ikke kun smukke, men også meget robuste. Derudover er stativerne udstyret med en stabil base, og vi leverer dem med matchende pigge eller puder. Dette giver dig mulighed for at placere højttaleren både på et glat gulv og tæppe som stander. På den måde forbliver den på plads.

Oplev flere stativ fra Vebos

Hos Vebos finder du de bedste højttalerstande, der er specielt udviklet til forskellige mærker. For eksempel finder du højttalerstativer til mærker som f.eks AppleBoseSamsungSony og Sonos. Leder du efter et universelt højttalerstativ? Derefter kan du også kontakte Vebos. Vi har en bred vifte af universelle stativer til hver højttaler. Vi leverer også Tv-stativ, vægbeslag og gulvstander.

Ved du mere? Kontakt os venligst

For mere information om vores Sonos stand, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en sms eller ringe til +316-41254132. Eller udfyld kontaktformular. Vores specialister hjælper dig gerne og søger efter et passende stander.