Bluesound

Bluesound stativ

Få mere ud af din Bluesound stativ med en Bluesound stativ fra Vebos. I vores sortiment finder du forskellige stativer, der er specielt udviklet til højttalere af mærket Bluesound. Med disse stativer placerer du din højttaler på ethvert ønsket sted og nyder din yndlingsmusik, film og serier overalt. Altid på det rette sted og højde. Bestil din Bluesound stativ hos Vebos, og nyd fordelene nedenfor:

 • Bluesound-højttalerstandarder i høj kvalitet
 • Gratis levering på ordrer fra € 50, -
 • Bestilt på arbejdsdage før kl. 14:00, afsendt samme dag
 • Kundebedømmelse på 9,1!
 • Altid 2 års garanti

Sortiment af Bluesound stativ

8 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

8 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Køb højttaler som standard til Bluesound højttaler

Er du den stolte ejer af en Bluesound stativ? Så selvfølgelig du ønsker at nyde denne fine højttaler til fulde. Derfor får en Bluesound stativ fra Vebos! Dette giver dig mulighed for at placere dit Bluesound-lyttesystem i ethvert ønsket rum. På denne måde drager du fordel af en god lytteoplevelse i hele huset. Se vores sortiment med Bluesound stativ ovenfor, og find hurtigt den rigtige stander til din højttaler. Du kan nemt bestille den ønskede standard via vores webshop. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige standard? Kontakt os. Vi hjælper dig gerne med din søgning.

Fordelene ved en Bluesound gulvstativ

En højttalerstandard fra Vebos har mange fordele:

 • Nyd musik og film i ethvert rum, du ønsker
 • Ingen huller i væggene: Bare placer stativet på gulvet
 • Let at samle
 • Let at flytte
 • Slankt og minimalistisk design, der passer til ethvert interiør
 • Fås i samme farve som din Bluesound-højttaler
 • Perfekt i kombination med en tv stativ

Smuk Bluesound stativ

Da højttaleren bliver en del af interiøret som standard, ønsker du naturligvis, at stativet skal være smukt at se på og passe ind i billedet. Heldigvis vil du være på det rigtige sted med en Bluesound stativ fra Vebos. Vores stande har et slankt og minimalistisk design, så de passer ind i ethvert interiør. Højttalerstanderne er også lavet af stål af høj kvalitet. Dette skaber et luksuriøst look. Derudover er stativet færdig med en fin pulverlakering i samme farve som den matchende Bluesound højttaler. Placer højttaleren på stativet, og der skabes en smuk helhed.

Let at samle

Vebos højttalerstativer leveres altid med tilhørende monteringsmateriale og en manual. Dette giver dig mulighed for at montere Bluesound højttaler på blot et par minutter som standard. Placer højttaleren på stativet og nyd en god lytteoplevelse på ingen tid. Højttalerstanderne er udstyret med et hult rør, så du nemt kan tage strømkabel ud af syne. En stor fordel ved vores Bluesound stativ er, at du ikke behøver at bore huller i væggen.

Robust stativ

Hos Vebos er du altid sikker på, at Ikea højttalerstande er af den bedste kvalitet. Vores stande er lavet af materialer af høj kvalitet, som ikke kun giver dem et smukt udseende, men også er meget robust! Standene er udstyret med en stabil piedestal og leveres med tilsvarende pigge og puder. På denne måde kan du nemt placere stativet på både et tæppe og et glat gulv.

Se flere gulvstativ

I vores webshop finder du gode stativ til forskellige mærker. For eksempel kan du komme til os for standarder for højttalere fra mærker som IkeaAppleLGBoseSamsungSony og Sonos. Leder du efter en universel højttalerstander? Så kan du også gå til Vebos! Vi har en bred vifte af universelle standarder. Derudover leverer vi tv-standardervægbeslag og stativ.

Kontakt os

For mere information om vores Bluesound gulvstativ eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os. Ring eller app til +316-41254132 eller udfyld kontaktformularen. Vores team vil med glæde hjælpe dig.