Harman Kardon

Stativ Harman Kardon

Det perfekte højttalerstativ til dine Harman Kardon-højttalere i nøjagtig den samme pulverlakering? Vælg Harman Kardon-standarden fra Vebos. Med vores meget stabile og tætmonterede højttalerstativ til Harman Kardon-højttalere kan du nemt placere dine højttalere på ethvert ønsket sted og lyttehøjde i huset. Opret en optimal lydoplevelse, og få mest muligt ud af dine højttalere ved at placere Harman Kardon-standarder i det ideelle setup. Se vores brede vifte af standarder for alle typer Harman Kardon-højttalere, og udnyt vores fordele:

  • Standarder for alle højttalertyper fra Harman Kardon
  • Fremstillet af stål af høj kvalitet
  • Smuk finish med pulverlakering i samme farve som din Harman Kardon-højttaler
  • Let at samle dig selv
  • Inkluderer kabelbakke til pæn kabelføring
  • Gratis forsendelse
  • Standard 2 års garanti på alle højttalerstande

Vores Harman Kardon-højttaler står

27 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

27 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Harman Kardon standard

Vi har en bred vifte af højttalerstativer til forskellige typer Harman Kardon-højttalere i tilsvarende farveskema. Harman Kardon-standarderne fås også i sæt, som du straks kan oprette den ønskede opsætning med. Hos Vebos finder du højttalerstandarder for følgende Harman Kardon-højttalere:

 

 

Har du brug for professionel rådgivning, når du leder efter en passende højttalerstand? Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående knapper. Når du har fundet et passende højttalerstativ (sæt), skal du placere det i din indkøbskurv. Udfyld dine personlige oplysninger, og udfyld din ordre ved at foretage betalingen via kreditkort eller PayPal. Når du har afgivet din ordre, modtager du en bekræftelses-e-mail fra os inden for få minutter.

 

Fordele højttalerstativ Harman Kardon

Med højttalerstandarder kan du meget nemt oprette det perfekte arrangement af dine højttalere, som du kan nyde en optimal lydoplevelse med, når du ser film eller den lytende musik. Du kan placere standarderne ethvert sted i din stue eller soveværelse efter dine ønsker. Alle Harman Kardon stativer er 80 cm høje, så dine højttalere er i den ideelle lyttehøjde. Desuden er det ikke nødvendigt at bore huller i din væg, som det er tilfældet med speaker brackets . Højttalerstande i kombination med en TV-stativ giver en ægte biografoplevelse i stuen.

 

Installer Harman Kardon-højttaleren som standard

Vi leverer din Harman Kardon-standard inklusive monteringsmateriale, som du nemt kan montere din højttaler som standard. Hver stativ har et hulrør, så du nemt kan skjule kabler for et rent udseende uden at hænge strømkabler . For at rydde strømkablet fra din Harman Kardon-højttaler skal du afbryde det fra din højttaler. Skub kablet gennem kabelkanalen, og tilslut din højttaler til kablet igen.

 

Kontakt os venligst

Har du spørgsmål om vores Harman Kardon-stativer, eller har du brug for hjælp til at finde det rigtige højttalerstativ? Kontakt derefter en af ​​vores fagfolk via knapperne nedenfor. Vi giver dig gerne ekspertrådgivning.