Strømkabel

Når du køber en højttaler, leveres den som standard med et 1,9 meter langt strømkabel, også kendt som et strømkabel. Har du problemer med dit strømkabel, eller har du brug for et kortere eller længere kabel? Vi tilbyder kun originale strømkabler i forskellige længder, så du altid finder et passende strømkabel. Vores sortiment af strømkabler består af sorte og hvide strømkabler på 20 cm, 3 meter og 5 meter. At købe et strømkabel fra Vebos har endnu flere fordele:

  • Sorte og hvide strømkabler
  • 20 cm, 3 meter og 5 meter
  • Altid en 2-års garanti
  • Kun den bedste kvalitet


LEVERING AF STRØMKABLER

Varer 1-30 af 123

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Varer 1-30 af 123

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Køb strømkabel

Hos Vebos kan du vælge mellem flere sorte eller hvide strømkabler, så brugere af både en sort og hvid højttaler altid finder et passende strømkabel. Når du har fundet et passende strømkabel, skal du blot tilføje det til din personlige indkøbskurv. Hvis du har brug for flere strømkabler, kan du ændre antallet. For at gennemføre din ordre skal du udfylde dine personlige oplysninger og gennemføre betalingen via kreditkort eller PayPal. Sådan betaler du, når du har modtaget dit nye strømkabel.

 

Ekstra kort strømkabel

Strømkablet, der leveres som standard, er 1,9 meter langt, hvilket betyder, at det ofte skaber overskydende ledning. Dette kan være meget irriterende, hvis du kan lide et elegant interiør. For at forhindre overskydende ledning i at blive synlig tilbyder vi ekstra korte strømkabler på 20 cm. Disse strømkabler er meget velegnede, når du har monteret din højttaler på væggen med et vægbeslag. Vægbeslag til en højttaler sikrer et flot og elegant design.

 

Strømkabel fra 3 til 5 meter

Det kan også ske, at det medfølgende strømkabel er for kort, og at du har brug for et længere strømkabel. Derfor tilbyder vi også strømkabler på 3 og 5 meter. Lange strømkabler giver ekstra frihed, så du kan placere din højttaler, hvor du vil. Du løber aldrig tør for ledning igen og kan spille ubekymret igen.

 

Kontakt

Har du spørgsmål om vores strømkabler, eller ønsker du mere information? Vores specialister hjælper dig gerne. Kontakt os på +316 412 541 32, eller udfyld vores kontaktformular. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at sikre, at du har det nødvendige strømkabel derhjemme hurtigst muligt.