TV Stander

Et tv stativ er en god løsning, hvis du foretrækker ikke at hænge dit tv på væggen. Du kan også nemt placere tv'et, hvor du vil, med et stativ. Hos Vebos finder du en bred vifte af stativ tv. Velegnet til forskellige mærker og fjernsyn. Vælg den ønskede farve og den korrekte højde og dimensioner.

  • Vælg mellem en omfattende samling af stativ tv
  • Leveret inden for 3 dage
  • Gratis forsendelse fra € 100,-
  • Standard 2 års garanti

For spørgsmål om vores samling af stativ tv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne!

KØB TV STATIV

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Omfattende samling af tv stativ til mange typer fjernsyn

Hos Vebos finder du en omfattende samling af stativ tv, der passer til forskellige mærker. Så der er altid en tv stativ, der opfylder dine behov. Vores tv stativ er lavet af stål i høj kvalitet og smukt afsluttet med en pulverlakering i farven hvid eller sort. Opret let den rigtige synshøjde ved at justere stativet. Det medfølgende beslag og det hule rør sikrer pæn kabelføring. Med de rigtige strømkabler sikrer du et slankt look! Vil du placere din soundbar på stativet ved siden af ​​dit tv? Det er ikke noget problem. stativ tv er også tilgængelige med mulighed for at hænge din Sonos eller Denon playbar. Lægge højttalere op ved siden af ​​dit fjernsyn og soundbar? Så kig på vores højttalervægbeslag.

 

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber et stativ tv?

Målet

Først og fremmest er det vigtigt at have indsigt i, hvad du vil bruge tv'et til som stativ. Er tv'et beregnet som stander til dit hjem, så du kan slappe af i sofaen og se fjernsyn i den rigtige synshøjde? Eller er standarden beregnet til forretningsbrug, hvor et stående eller gående publikum skal kunne se meddelelsen på fjernsynet korrekt? Når du har et godt indblik i målet for dig selv, ved du også, hvor højt fjernsynet skal placeres.

Specifikationer tv

Derudover er det vigtigt at se godt på specifikationerne for dit fjernsyn. Hvor mange inches er dit tv, hvor tungt er tv'et, og hvad er VESA-størrelsen? VESA står for Video Electronics Standers Association og er en universel foranstaltning, som du kan finde på bagsiden af ​​fjernsynet. Det er afstanden mellem monteringspunkterne, som du kan fastgøre et tv stativ til.

Udseende

Derudover skal du overveje, hvilket udseende tv'et skal have som stander. Foretrækker du hvid eller sort? Hvis du har alle disse ting i orden, kan du foretage et informeret valg.

Brug for hjælp til at finde det rigtige stativ tv?

For mere information eller spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os. Vi er glade for at tænke sammen med dig, så du kan være sikker på, at du får den rigtige stativ tv. Ring eller app til 06 41 25 41 32 eller send en e-mail til info@vebos.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular på næste side. Vi kontakter dig hurtigst muligt.