Sonos One

Få mest muligt ud af dine nye Sonos One-højttalere med vores matchende Sonos One-vægbeslag. Højttalerne er meget nemme at fastgøre på vægholderne, og du kan nemt montere dem på de ønskede vægge ved hjælp af nogle få skruer. På denne måde kan du placere højttalerne i hele din stue og opleve lyd på en helt ny måde. Derudover er vores Sonos One vægbeslag drejelige, så du kan finjustere lydeffekten. Alle vores vægbeslag er lavet af stål i høj kvalitet og færdig med en pulverlakering i nøjagtig samme farve som din Sonos One-højttaler. Du kan nemt købe dit nye Sonos One vægbeslag online og nyde flere fordele:

  • Fri fragt ved køb over kr. 750
  • Inkluderer altid 2 års garanti
  • Meget stort udvalg af den bedste kvalitet

SORTIMENT AF SONOS ONE VÆGGEBESLAG

8 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

8 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Fordele ved et Sonos One vægbeslag

Vægbeslag til dine Sonos One-højttalere sikrer optimal brug af dit lydsystem. Du kan nemt bestemme, hvilken lydeffekt der afspilles i din stue eller soveværelse: mono, stereo eller surround. Desuden passer alle vores vægbeslag perfekt til et moderne og elegant interiør takket være deres slanke finish og pæne kabelføring. Som et resultat lider du ikke længere af løse kabler i dit syn. Derudover er alle vores Sonos One vægbeslag lavet af en let type metal, så du nemt kan fastgøre dem til enhver væg uden at forårsage skader.

 

Monter Sonos One vægbeslag

Du installerer dine nye vægbeslag hurtigt og nemt ved hjælp af nogle få skruer. Vær opmærksom på den mulige tilstedeværelse af rør eller kabler. Væggene i din stue er udstyret med blandt andet vand-, el- og gasrør. Stikkontakter i dit hjem er en god indikation af tilstedeværelsen af ​​rør. Har du brug for hjælp eller råd til montering af dine nye vægbeslag? Kontakt os venligst på +316 41 25 41 32 eller info@vebos.com.

 

Relaterede produkter

Foretrækker du at montere dine Sonos One-højttalere på et stativ? Det er også muligt på Vebos. Vi tilbyder også Sonos One-standarder, der passer perfekt til dine højttalere. Derudover har vi mange flere produkter af høj kvalitet til pænt at installere dine højttalere eller tv. Vi tilbyder også højttalerstande, gulvstande og tv-stativer til alle A-mærker. Du finder altid det ønskede tilbehør hos os for at udnytte kvaliteten af ​​dit tv og højttalere optimalt.

 

Kontakt

Har du spørgsmål om vores vægbeslag eller har du brug for personlig rådgivning? Du er velkommen til at kontakte os på +316 41 25 41 32 eller info@vebos.com. Vi kontakter dig hurtigst muligt.