Vaegbeslag

Vi har en meget bred vifte af højttalerbeslag, også kaldet højttalervægsbeslag, til alle mærker, såsom Sonos, Samsung, Bose, Harman Kardon og mange flere. Dette betyder, at du altid vil finde et matchende og robust vægbeslag til dine højttalere hos os. Du kan nemt fastgøre vores vægbeslag til enhver væg med et par skruer. Bestil din højttalerbeslag hurtigt og nemt online hos Vebos og drage fordel af vores fordele:

  • Fri fragt ved køb over kr. 750
  • Inkluderer 2 års garanti
  • Vægbeslag af høj kvalitet til enhver højttaler

KOMPLET UDVALG AF HOJTTALERKONSOLLER

Varer 1-30 af 170

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Varer 1-30 af 170

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Køb højttaler vægbeslag

Du kan købe dine nye højttalerbeslag hurtigt og nemt online. Brug vores filtre til at få et udvalg af passende vægbeslag. Når du leder efter de rigtige højttalerbeslag, skal du tage højde for antallet af højttalere og mulighederne i dit værelse. Når du har fundet passende beslag, skal du blot tilføje dem til din indkøbskurv. Udfyld derefter dine oplysninger, vælg den ønskede leveringsmetode, og udfør betalingen sikkert via kreditkort eller efterbetaling. Du modtager derefter en bekræftelses-e-mail.

 

Fordele ved højttalerbeslag

Højttalerbeslag i kombination med tv-stativer og højttalergulvstativer giver en helt ny lydfølelse. Vi tilbyder matchende højttalerkonsoller til hvert mærke, så du finder altid en passende konsol. Vælg en højttalerkonsol, og vælg:

 

  • Vægbeslag fra € 17,95
  • Optimal lydeffekt
  • Elegant og moderne look
  • Enkel montering
  • Højkvalitets stålfinish

 

Vægbeslag surroundhøjttaler

I modsætning til centerhøjttalere giver surroundhøjttalere en forstærkning af de lave toner. Disse lave toner forstærkes yderligere, når du placerer din surroundhøjttaler tæt på en væg. Jo tættere på væggen, jo bedre. Vores højttalervægbeslag er derfor yderst velegnede til dine surroundhøjttalere og giver en fantastisk lydoplevelse. For at få den bedste lydeffekt skal du placere din surround bag sædet.

 

Tip: Placering af højttalere

Arrangementet af dine højttalere afhænger af antallet af højttalere, du ejer, og rumets design. For god stereoreproduktion med 2 højttalere skal du placere hver højttaler ved siden af ​​dit tv med vores højttalerstande. Placer højttalerne mellem 2 og 4 meter fra hinanden og i lyttehøjde. Har du flere højttalere til et surroundsystem? I så fald anbefaler vi ikke at placere disse højttalere helt i hjørner. Dette gør det sandsynligt, at de lave toner vil være dominerende, og lyden ikke længere er i balance. Så placer dine surroundhøjttalere mindst 60 cm fra hjørnerne.

 

Spørg?

Har du et spørgsmål om vores højttalerbeslag, eller har du brug for personlig rådgivning til opsætning af dine højttalere? Kontakt os venligst på +316 412 541 32, eller udfyld vores kontaktformular. Vi kontakter dig hurtigst muligt.