Bag kulisserne: Sådan bliver vores højttalerstandarder lavet

Som elsker af god lyd vil du have en højttalerstand, der ikke kun har et smukt design, men også er helt perfekt med hensyn til kvalitet. Vores højttalerstandere er fremstillet i Holland, så vi har et godt overblik over hele processen. Vi vil gerne tage dig med gennem processen, så du ved præcis, hvad du køber, når du vælger en højttalerstand fra os.

Højttalerbeslaget: fra højttaler til design

Hvis der kommer en ny højttaler på markedet eller en højttaler, som der endnu ikke findes en standard for, vil vi gerne lave et højttalerstativ til den. Det starter med at lave et design. Højttaleren er udgangspunktet for en første skitse. Her bestemmer vi dimensionerne, og hvor der skal laves udskæringer til kabler, knapper og LED-lys. Denne omhyggelige proces sikrer, at hvert beslag passer perfekt til den højttaler, det er designet til, hvilket gør det funktionelt og smukt i designet.

Ud fra skitsen skaber vi en prototype via en teknisk tegning. Opfylder den kravene? Så går højttalerbeslaget i produktion. Det sikrer en problemfri overgang fra koncept til virkelighed, hvor hver eneste detalje er perfektioneret, så den lever op til vores høje standarder.

Zwarte L-vormige speaker beugels aan een productielijn

Universalrør og base

Mens højttalerbeslaget er forskelligt for hver højttalertype, har vi valgt et universelt design til røret og basen. Det betyder, at uanset hvilken højttaler, der er tale om, giver vores stativer en solid base.

Røret

Vi får rørene lavet hos et eksternt firma, som vi har arbejdet sammen med fra starten og er meget tilfredse med. Vi sørger altid for at have rigeligt af vores eget lager, så vi altid har nok på lager til en ordre og ikke er afhængige af leveringstider. I mellemtiden har vi to varianter at vælge imellem, når du køber et højttalerstativ, nemlig et 80 cm rør og et 100 cm rør. Denne variation sikrer, at du kan vælge den perfekte højde, der passer til dit rum og dine lyttepræferencer.

Foden

Fødderne fremstilles i Drenthe, nærmere bestemt Hoogeveen. Det starter med store stålplader, som skæres ud i plader, hvorfra fodens former slibes. Derefter går fødderne videre til pulverlakering, hvor de gennemgår en produktionslinje, der er lavet specielt til os. Her bliver fødderne skyllet, sprayet, tørret, afkølet og pakket, så de er klar til øjeblikkelig forsendelse.

Een zijaanzicht van een snijmachine die voeten uit metalen platen snijdt

For det første er de nye standarder

Fordi vi er uafhængige af udenlandske parter, kan vi skifte meget hurtigt i produktionsprocessen. Hele processen, fra idé til produktion, tager omkring 3 til 4 uger. Det betyder ikke, at du skal vente 3 til 4 uger på din højttalerstand. Vi har et stort lager af vores eksisterende højttalerstativer og sender dem inden for 24 timer efter bestilling. Er der en ny højttaler på markedet? Vi er sandsynligvis de første til at finde et passende stativ!

Indsigt i hele processen

Et højttalerstativ skal være af høj kvalitet, så det kan yde din højttaler og dens lyd retfærdighed. For at sikre denne kvalitet er vi hele tiden tæt involveret i hele produktionsprocessen af vores højttalerstativer. Ikke alene skaber vi selv designet til nye højttalerbeslag, men vi sørger også for, at delene bliver taget fra trin til trin. Til det formål har vi vores ugentlige runder. Denne involvering sikrer, at hvert produkt, der forlader vores lager, lever op til vores forventninger med hensyn til kvalitet og design.

Zwarte ronde speaker beugels aan een productielijn

Bestilling af et højttalerstativ

Du skal blot bestille din højttalerstand online, så begynder vi at arbejde for dig med det samme. Inden for 24 timer vil delene til dit højttalerstativ blive samlet og afsendt. Vores proces er optimeret til at sikre hastighed og effektivitet uden at gå på kompromis med den kvalitet, du kan forvente af os.