Sonos Five

Den perfekte løsning til løs kabelføring af din Sonos Five: vores Sonos Five-standard i hvid eller sort. Med vores gulvstande kan du placere dine højttalere på det ønskede sted og lyttehøjde for den ultimative lydoplevelse. Se vores omfattende lager af Sonos Five-standarder, og nyd en slank finish med fuld kabelføring.

VORES TILBUD

8 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

8 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Stativ Sonos Five: fordelene

Vores Sonos Five-standarder i høj kvalitet sikrer, at du oplever film og musik på en helt ny måde. Gulvstativene er lavet af stål i høj kvalitet og har en sort eller hvid pulverlakering, hvilket gør dem til et perfekt match til dine Sonos Five stativ. Få mest muligt ud af din Sonos Five med vores matchende gulvstande, og nyd følgende fordele:

 

  • Ingen huller i din væg
  • Ideel lyttehøjde
  • Let at samle dig selv
  • Stram finish ved hjælp af kabelbakke
  • Pulverlakering i nøjagtig samme farve som dine højttalere

 

Køb Sonos Five stativ

Du køber dit nye højttalergulvstativ hurtigt og nemt online. Brug vores brandfiltre til at få et personligt overblik over passende gulvstande til dine højttalere. Har du fundet et passende gulvstativ? Indtast den ønskede mængde, og tilføj den til din indkøbskurv. For at gennemføre din ordre skal du udfylde dine personlige oplysninger og foretage betalingen sikkert via PayPal eller creditcard. Hvis du bestiller stativ oftere, anbefaler vi at oprette en konto. Som et resultat behøver du ikke indtaste dine personlige oplysninger hver gang, men de indtastes automatisk. Når du har foretaget betalingen, modtager du en bekræftelses-e-mail.

 

Sonos Five stativ med kabelbakke

Er du generet af løse strømkabler fra din Sonos Five-højttaler? Vælg derefter et matchende stativ. Vores Sonos Five stativ er udstyret med et hulrør af robust stål: kabelbakken. Dette giver dig mulighed for let at skjule alle strømkabler og skabe et elegant interiør. Derudover er alle gulvstande pulverlakeret i nøjagtig den samme farve som dine Sonos Five stativ.

 

Andre muligheder for din Sonos Five

Sammen med vores tv stativer giver højttaler gulvstande en optimal lydoplevelse og et slankt interiør. Synlige strømkabler hører fortiden til, og du kan nemt placere gulvstande i ethvert hjørne af din stue eller dit soveværelse. Ud over gulvstande tilbyder vi også højttalerbeslag, såsom Sonos Five vægbeslag.

 

Brug for hjælp? Kontakt os venligst

Har du brug for personlig rådgivning fra en professionel? Kontakt os på +316 412 541 32, eller udfyld vores kontaktformular. Vi kontakter dig hurtigst muligt og besvarer alle dine spørgsmål.