TV Stander til hotel

Vebos TV Fod til hotel

For at give dine hotelgæster den bedste service er det vigtigt, at de kan se tv på hotelværelset på en behagelig måde. I så fald tilbyder Vebos TV en standardløsning. Med et TV Stander til hoteller kan du nemt placere fjernsynet, hvor du vil. På denne måde opretter du altid den ideelle opsætning. Vores TV Stander for hoteller er velegnede til forskellige mærker og typer tv. Vælg den ønskede farve, højde og dimensioner.

  • Omfattende samling af TV Stander for hoteller
  • Gratis fragt
  • Standard 2 års garanti

For mere information, tøv ikke med at kontakte os. Ring til +316 - 412 541 32, eller udfyld kontaktformularen . Vi hjælper dig gerne.

Køb TV Stander for hoteller

Varer 1-30 af 36

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Varer 1-30 af 36

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

TV Stander til forskellige behov for visning

Takket være TV Stander fra Vebos kan fjernsynet på hotelværelset til enhver tid tilpasses til dine hotelgæsters forskellige behov. Gratis hældning giver nem vinkeljustering og reducerer blænding fra vinduer eller belysning. På denne måde kan dine gæster nyde at se fjernsyn i rummet når som helst på dagen.

Ekstra stærk TV Stander for hoteller

Vores tv stand r til hoteller er lavet af stål i høj kvalitet og er ekstra stabile. Placer Vebos TV på et tæppe eller et glat gulv som standard; stativet forbliver på plads takket være det robuste design og den stabile base. Med den stabile tv stand fra Vebos er du sikret pålidelig ydeevne og mange års fornøjelse for hotellets gæster.

Vebos TV stand for hoteller med et luksuriøst udseende

Dine hotelværelser skal være attraktive. Detaljerne spiller også en rolle her, såsom tv standard i rummet. Heldigvis består vores sortiment af tv stativ til hoteller udelukkende af standarder med et smukt og elegant design. Hotellets tv stativ er pænt færdige med en smuk pulverlakering. Oplev de forskellige designs og farver i vores sortiment, og vælg det tv stativ, der passer bedst til dit hotels stil. Med større tal er en anden farve efter dine standarder ikke noget problem!

Velegnet til forskellige mærker og typer fjernsyn

Vores tv standard for hoteller er velegnede til forskellige mærker og forskellige typer fjernsyn. Se produktspecifikationerne for en tv standard for at finde ud af, hvilke VESA-størrelser standarden er egnet til. VESA står for Video Electronics Standards Association og er en universel foranstaltning, som du kan finde på bagsiden af ​​fjernsynet. VESA er måleafstanden mellem monteringspunkterne, som du kan tilslutte et Stander TV til. Leder du efter et Stander TV til et bestemt mærke eller et specifikt tv? Du er velkommen til at kontakte med os. Vi giver dig gerne ekspertrådgivning.

Let at montere

En stor fordel ved vores Stander TV for hoteller er, at det er meget let at forbinde fjernsynet til det. Du kan montere fjernsynet på TV Stander inden for få minutter. Takket være det hule rør på tv stativ kan du nemt skjule kabler. Dette ser ikke kun bedre ud, men det er også meget mere sikkert.

Kombiner billede med fantastisk lyd

En anden fordel ved vores Vebos Stander TV for hoteller er, at næsten alle kan kombineres med en soundbar. Klik på en Vebos TV Stander efter eget valg, og find ud af, hvilken soundbar standarden er egnet. Ved at kombinere fjernsynet med en soundbar kan du give dine hotelgæster en alsidig oplevelse: smukke billeder og perfekt lyd på hotelværelset, altid på det rigtige sted og i højden.

Bestil Stander TV for hoteller

Er du interesseret i Vebos TV Stander for hoteller? Du kan nemt bestille det via vores webshop. Hvis du vælger Vebos, har du altid fordel af gratis forsendelse med en minimumsværdi på 50 euro. Desuden kan du stole på en attraktiv rabat, når du køber en stor mængde Stander TV til dit hotel.

Vil du vide mere? Kontakt os

For mere information om bestilling af et Vebos Stander TV til hoteller eller et af vores andre produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring eller app til 06-41254132. Eller udfyld vores kontaktformular . Vores specialister hjælper dig gerne.