Vebos højttalerstadard på Mediamarkt

Hos Vebos stræber vi altid efter at forbedre kundernes hjemmeunderholdningsoplevelse. Derfor er vi glade for at kunne afsløre, at vores egne standarder af høj kvalitet nu kan ses på mange mediemarkeder som en del af de imponerende Samsung HW-Q990-opsætninger. Alt dette har Samsung Benelux taget sig af, da de selv valgte at bruge Vebos' standarder.

Samsung HW-Q990 med Vebos-standarder på Mediamarkt

Samsung HW-Q990 er en soundbar med subwoofer og to trådløse baghøjttalere, som tilsammen giver en fordybende og kraftfuld lydoplevelse. For at sikre, at disse højttalere yder deres bedste og passer problemfrit ind i dit interiør, bruges en højttalerstand.

Vi har skabt specialdesignede standere, der passer perfekt til Samsung HW-Q990 baghøjttalere. Disse stativer er ikke kun funktionelle, men har også et flot udseende og giver den ideelle måde at placere baghøjttalerne i den rigtige højde for optimal lydfordeling som vist på billedet nedenfor.

Vi er stolte af at være en del af dette projekt fra Samsung Benelux og ser frem til at inspirere dig i butikken.

Vebos stativ at Mediamarkt

En stilfuld og funktionel tilføjelse

Vebos-stativerne giver dig mulighed for nemt og sikkert at montere Samsung HW-Q990's baghøjttalere, så du kan opleve den fulde effekt af biograflignende lyd uden besværet med installationen. Desuden tilføjer standerne et strejf af stil til dit hjemmeunderholdningssystem.

Uanset om du ser film, spiller spil eller bare nyder din yndlingsmusik, sikrer Samsung HW-Q990-opsætningen med Vebos-standarder en fordybende lydoplevelse af høj kvalitet.

stativ Vebos i Mediamarkt

Oplev det selv

Vil du selv opleve dette imponerende setup? Besøg et af de deltagende mediemarkeder, og find ud af, hvordan Vebos-standarder bidrager til en forbedret hjemmeunderholdningsoplevelse med Samsung HW-Q990. Selvom Vebos-standarderne ikke er til salg på Mediamarkt i øjeblikket, er de tilgængelige på vores webshop. Du kan købe dem der og selv nyde den forbedrede lydoplevelse, de tilbyder derhjemme.