Sonos Play:3

Med vores Sonos Play 3 gulvstander af høj kvalitet kan du bogstaveligt og billedligt tage den kraftige lyd fra din Sonos Play 3 til større højder. Gulvstativene har en fast højde på 80 cm, så du drager fordel af den perfekte lyttehøjde. Vi har sorte og hvide stativer, der er specielt designet til Sonos Play 3. Få mest muligt ud af dine højttalere, og vælg et Sonos Play 3 gulvstativ, der passer tæt til dit interiør.

VORES SONOS PLAY 3 GULVSTANDE

4 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden
 1. 520,88 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 sort
  Leder du efter en sort stativ støtte til Sonos Play 3? Så kan du konta...
 2. 520,88 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 hvid
  Leder du efter en hvid stativ støtte til Sonos Play 3? Så kan du konta...
 3. 1.004,91 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 sort par
  Leder du efter en sort stativ støtte til Sonos Play 3? Så kan du konta...
 4. 1.004,91 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 hvid par
  Leder du efter en hvid stativ støtte til Sonos Play 3? Så kan du konta...

4 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Funktioner Sonos Play 3 standard

Alle vores stilfulde Sonos Play 3-stativer er lavet af stål i høj kvalitet og er pulverlakeret i nøjagtig samme farve som din hvide eller sorte Sonos Play 3-højttaler. Som et resultat passer de problemfrit med din højttaler og matcher ethvert interiør. Desuden kan du nemt placere gulvstativene i ethvert hjørne af stuen eller soveværelset.

 

Hvorfor en Sonos Play 3 gulvstander?

En Sonos Play 3 er kendt for sin kraftfulde og fordybende lydkvalitet, hvilket gør den ideel som lydsystem i stuen eller soveværelset. For at forbedre akustikken i dit værelse og skabe den ultimative lydoplevelse har vi designet specielle gulvstande til Sonos Play 3. Et Sonos Play 3 gulvstativ fra Vebos har flere store fordele:

 

 • Forbedret akustik
 • Ingen huller i væggen er nødvendige
 • Tæt pladsfyldning
 • Let at samle dig selv
 • Pulverlakeret i samme farve som din højttaler

 

Monter Sonos Play 3-stativet

Din Sonos Play 3 har en indbygget åbning på bagsiden, så du nemt og hurtigt kan fastgøre din højttaler ved hjælp af den medfølgende skrue. Derudover er vores Sonos Play 3 gulvstativ udstyret med et innovativt kliksystem, så du er sikker på en højttaler, der sidder godt fast. Derudover er det muligt at placere dine Sonos Play 3 højttalere både vandret og lodret på vores stativ.

 

Andre muligheder for din Sonos Play 3

Ud over vores højttalerstande har vi et meget bredt udvalg af vægbeslag, der sparer dig plads på gulvet og let justerer lyttehøjden efter eget ønske. Derudover giver vores Sonos Play 3 gulvstande i kombination med et af vores tv-stativer en helt ny lydoplevelse.

 

Spørg? Kontakt os venligst

Har du spørgsmål om vores Sonos Play 3 gulvstande? Du er velkommen til at kontakte os på +316 412 541 32 eller udfylde vores kontaktformular. Vi kontakter dig hurtigst muligt og giver dig ekspertrådgivning.