Samsung

Højttaler stativ Samsung

Hos Vebos har vi altid et meget stort lager af golvstativ til forskellige typer Samsung-højttalere. Disse stativ giver sammen med lydkvaliteten på din Samsung-højttaler den ultimative lydoplevelse. Ved hjælp af vores Samsung stativ kan du nemt placere hver højttaler på det ønskede sted i huset, hvilket forbedrer akustikken betydeligt. Se vores komplette sortiment af højkvalitets Samsung højttalere nedenfor.

Alle Samsung stativ

Varer 1-30 af 44

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Varer 1-30 af 44

Side
pr. side
Vis som Gitter Liste
Faldende orden

Stativ til hver Samsung-højttaler

Højttalere giver en ekstra lydoplevelse, så du kan opleve film og musik på en mere intens måde. For at optimere akustikken i din stue eller soveværelse er det dog vigtigt at bruge de tilsvarende Samsung stander fra Vebos. Du finder i vores sortiment af højttalerstativer til enhver type Samsung-højttaler, såsom højttalere fra HW-serien og:

 

 

Farver Samsung højttaler stander

Hver stativ fås i både hvid og sort, så du finder altid et Samsung stativ, der passer til både din højttaler og dit interiør. Den korrekte placering af din Samsung stativ afhænger af størrelsen og højden på din stue eller soveværelse. Har du brug for personlig rådgivning om forbedring af akustikken i dit hjem? Tøv ikke med at kontakte en af ​​vores specialister på +316-412 541 32. Vi hjælper dig gerne.

 

Køb stander til Samsung

Køber du oftere stativ , vaegbeslag eller tv stander hos Vebos? Opret derefter en konto for nemheds skyld. På den måde behøver du ikke længere indtaste dine oplysninger manuelt, og du sparer tid. Når du køber en Samsung-højttalerstandard en gang, kan du hurtigt og nemt føje den til din indkøbskurv. Udfyld derefter dine personlige oplysninger, og vælg den ønskede betalingsmetode. Du kan blandt andet vælge kreditkort, PayPal. Når du har foretaget betalingen, modtager du en bekræftelses-e-mail fra os.

Fordele ved et højttaler stativ

Alle vores højttalerstativer til Samsung er lavet af stål i høj kvalitet og er smukt færdig med en stærk pulverlakering i nøjagtig samme farve som din Samsung-højttaler. Tag lyden i dit hjem til hidtil usete højder med vores Samsung stander, og nyd endnu flere fordele:

 

  • Udstyret med kabelbakke til en pæn finish
  • Forbedret akustik
  • Let at samle dig selv
  • Ingen huller i væggen
  • Passer til ethvert interiør
  • Standard 2 års garanti

 

Kontakt

Har du et spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at forbedre akustikken i dit hjem ved hjælp af Samsung-højttalerstandarder? Kontakt os venligst på +316-412 541 32, eller udfyld vores kontaktformular . Vi kontakter dig hurtigst muligt og giver dig personlig rådgivning.